Aap Noot Scratch is een van de vijf genomineerden voor de Gouden C. Op zaterdag 13 juni 2020 wordt in een speciale uitzending van KUUB online bekend gemaakt wie de winnaar is van de Gouden C. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Cym Crea Computer een workshop gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt met programmeren.

Deze workshop begint helemaal vanaf het begin. Ook als je nog nooit iets hebt gedaan met Scratch kun je met deze workshop aan de slag. Ontdek hoe je zelf dit project in Scratch kunt maken. Volg de instructies stap voor stap en maak daarna je eigen project in Scratch!

 
Heb je iets moois gemaakt wat je graag aan anderen wilt laten zien? Deel de link van je project met ons via: https://scratch.mit.edu/studios/26924231/

Je kunt de link van je project ook mailen of appen naar:
Mail: info@crea.computer
WhatsApp: 06 23 76 43 95

Bekijk hier de projecten die jullie hebben gemaakt in Scratch:

Extra les – KUUB en de Gouden C!